Atay Mühendislik Ziyareti Hakkında

Bölüm öğretim üyesi Prof. Dr. Çetin Mekik tarafından verilen GMT101 Geomatik Mühendisliğine Giriş dersi kapsamında savunma Sanayi, Jeodezi, Fotogrametri, Uzaktan Algılama ve Havacılık çözümleri konularında faaliyet gösteren ATAY Mühendislik firması bölümümüzü ziyaret etmiştir. Güncel ölçme ve görüntüleme cihazlarının ve yazılımlarının uygulamalı olarak anlatıldığı bu ziyarette 1. sınıf öğrencilerimizden gelen soruları firma adına Harita Dairesi eski başkanı Geomatik Mühendisi Sedat Bakıcı, Geomatik Mühendisleri Sena Uncu ve Buğçe Gökçe Gültekin ile firma çalışanlarından 3. sınıf öğrencimiz Mert Can Günendi cevaplamıştır. Bu organizasyonu sağlayan Prof.Dr. Çetin Mekik'e ve ziyarette bulunarak öğrencilerimizi meslek hakkında bilgilendiren Atay Mühendisliğe teşekkür ederiz.